samen eten is verbinden

Bij Lagerhuis Wolvega laten wij u graag kennismaken met een combinatie van verschillende keukens. Naast de heerlijke vleesgerechten zijn de bijzondere tapas, bites & mezzes kenmerkend voor onze keuken. Ook kent onze keuken veel vegetarische gerechten. Onze gerechten staan garant voor een ware beleving voor de smaak papillen.

Op onze kaart komt u traditionele gerechten in een nieuw jasje tegen.

Indien u nog niet bekend bent met onze gerechten kunt u kiezen voor het Chefs Menu of samen gerechten delen volgens ons Shared Dining concept. Want samen eten is verbinden. En dat is waar wij voor staan.

Valt u iets op?

U heeft geen traditionele menukaart voor u liggen. Tradities zijn er tenslotte om een beetje op de proef te stellen, lekker tegendraads hier in Wolvega. Genieten voor iedereen, zowel met kleine als grote trek!

Is de keuze moeilijk? Smul dan gewoon mee van meerdere kleine gerechten. En natuurlijk is geen enkel diner compleet zonder een dessert. De kers op de taart, de punt op de i, de strik om het cadeau.

Uiteraard staat ons team ook klaar om de gerechten toe te lichten, uw vragen te beantwoorden en zorg te dragen voor een onvergetelijke smaakbeleving.

ETEN & DRINKEN

Dé hotspot van Wolvega en omstreken als het gaat om lekker eten.

Ervaar unieke en verrassende gerechten in een sfeervol en hip ingerichte locatie.

“one of a kind” in de regio.

SHARED DINING

Geheel volgens de visie van Lagerhuis Wolvega, nodigen we u uit tot het delen van gerechtjes.

Geniet van een tafel vol heerlijk eten, gecombineerd met onze huisgemaakte sauzen en vers brood.

DRINKEN

Tijd om “drinks & bites” met vrienden, familie of collega’s te delen?

Wij hebben het meest uitgebreide assortiment dranken waaronder fantastische wijnen (16 soorten per glas geserveerd), bijzondere cocktails (ook non alcoholische) en veel verschillende speciaal bieren.

MUZIEK

Dansen en muziek is één van de beste manieren om te ontspannen. We hebben regelmatig dinershows met verschillende thema’s en karaoke avonden.

ZAKELIJKE BORRELS, LUNCHES EN DINERS

Denk voor uw zakelijke lunch, borrel of diner ook eens aan Lagerhuis.

Verras uw zakenrelaties met een geheel verzorgde lunch of diner. Stel vooraf in overleg uw lunch of diner samen of laat uw gasten verrassen.

Wilt u de week of het jaar afsluiten met een heerlijke borrel? Ook dit kan bij Lagerhuis.