Een klein en gemotiveerd team dat er alles aan doet om iedereen te laten genieten van lekker eten en drinken, dat is ons gezamenlijk doel. Wij willen een restaurant realiseren waar wij zelf graag naar toe gaan.
Met mooie gerechten, goede muziek, lekkere drankjes en veel persoonlijke aandacht.

Ben is naast de eigenaar de chef-kok van onze keuken. Elke dag is hij bezig om zich te ontwikkelen en verschillende smaken te bedenken om zo zijn gasten te verrassen. Zijn rechterhand in de keuken is chef-kok Arif. Arif en Ben werken al meer dan 15 jaar samen en vullen elkaar heel goed aan.

“Gastvrijheid is gasten thuis laten voelen vanaf het allereerste moment. Met ons team gaan we elke dag voor hetzelfde doel, gasten culinair verrassen in een ongedwongen sfeer. Dat kan zijn met een verrassend gerecht, een bijzonder product of een goed glas wijn, maar zeker ook met warme oprechte gastvrijheid. Om dat samen te mogen doen met zo’n fijn team, dat vind ik het mooiste wat er is” aldus Ruben!

Dominic Scott
EIGENAAR

Ben

Ben is het brein achter ons team. Hij inspireert ons niet alleen met zijn passie voor het vak maar ook met zijn aanstekelijke energie. Ben is de getalenteerde chef van Ben Lagerhuis en zorgt voor de “back of the house” en front. Hij is een harde werker en dromer. Niks is onmogelijk voor hem en dat reflecteert in de gerechten. Liefde, creativiteit en smaak.

“The key to succes is to start before you’re ready”

Dominic Scott
CHEF

Arif

Hij is er iedere dag, geeft nooit op, is moeilijk boos te krijgen en heeft een geweldige droge humor waar je de hele dag mee doorkomt. Hardwerkende chef die stilletjes geniet van mooie bordjes. Ten alle tijden gefocust op alles tip-top de keuken uit te laten gaan.

“Happy cooking is happy living”

ALLESKUNNER

Ruben

Een groot hart voor alles en iedereen is hoe je Ruben het best kan omschrijven. Hij is uiterst gedreven en geeft niet snel op. Passie voor mensen in de watten leggen, zeer sterk “eye for detail” en denkt graag mee. Hij is de gastheer en de specialist op het gebied van wijn spijs.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”

Dominic Scott

Jesse

Gastvrijheid is er met de paplepel ingegoten bij Jesse. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij in de horeca wilde werken. Momenteel volgt hij de opleiding tot gastheer. Hiernaast heeft hij zich inmiddels gespecialiseerd in de wijn/bier en spijs.

“Gastvrijheid is gasten thuis laten voelen vanaf het allereerste moment. Met ons team gaan we elke dag voor hetzelfde doel, gasten culinair verrassen in een ongedwongen sfeer. Dat kan zijn met een verrassend gerecht, een bijzonder product of een goed glas wijn, maar zeker ook met oprechte gastvrijheid. Om dat samen te doen met zo’n fijne team, dat vind ik het mooiste wat er is”.

Dominic Scott

Jop

Jop heeft in verschillende horeca bedrijven ervaring opgedaan. In de loop der jaren heeft Jop een grote passie ontwikkeld voor bewust eten en drinken, waaronder voor alcoholvrije dranken/sappen.

”Alcoholvrij kan net zo mooi zijn als wijn én misschien nog wel mooier. Waar er een tijdje geleden nog een groot taboe heerste op alcoholvrij, is die nu helemaal verdwenen. En dat is terecht! Thee/spijs, sap/spijs, wijn/spijs… Het daagt mij enorm uit om hierin mooie combinaties in te maken. Een fantastische combinatie tussen gerechten en dranken? Om kippenvel van te krijgen!”

Dominic Scott

Noa

In ons team schittert deze lieve avontuurlijke dame, Noa. Heb je haar al ontmoet? Naast haar sierlijke en frivole wijze van uitserveren, timmert ze ook nog aan de weg in de communicatie. Ze studeert momenteel in Leeuwarden. En ondertussen? Precies! Schenkt ze heerlijke wijnen en tapt ze de mooiste biertjes.

Dominic Scott

Mees

Mees, het is maar fijn dat je onderdeel uitmaakt van ons team! Jouw lach en humor is aanstekelijk en zorgt voor een vrolijke noot achter de bar en op het terras. Voor wie hem nog niet heeft ontmoet? Kom gezellig buurten en bestel jouw favoriete drankje. Mees tovert gegarandeerd een lach op je gezicht.

Dominic Scott

Anna

Anna straalt zoveel plezier uit dat je er terstonds blij van wordt. Haar gastvrijheid maakt dat je je meer thuis voelt dan “te gast”. Ze geniet van de bedrijvigheid, de saamhorigheid en het ultieme genieten van alles wat ons keuken te bieden heeft.